Lilla husbilsscenen, musikvideo och vidgat europa

Det händer så mycket saker samtidigt. Allt jag kämpat med i evighet bär frukt på en gång. Den här digitala trädgården med min webbsida har blivit en plattform med husbilen som mötesplats. Bland molnen i rörelse verkar allt möjligt! Samtal och jam i mitt lilla kulturhus på fyra hjul spelas in och de första har sänts! TRYCK HÄR

Långfilm med långa samtal mellan Malin Skinnar o Toni Holgersson.

Hur går det till när man trycker en bok?

Samtidigt har Desiree Saarelas CD och sångbok blivit klar. Ett jätteprojekt som började med drömmar och slutade i vårt anletes svett. Läs gärna Desirees blogg om hur det går till på tryckeriet då man trycker själva boken.
TRYCK HÄR Bok och CD har release i veckan!

Bucharest Lounge och Europaturbo

Under 2012 gjorde jag en bok om bulgariska kvinnors sång. Det var så spännande att jag nu gör en fortsättning om Rumänien. Jag kom just hem från vår resa till Ungureni. Min egen alldeles lilla favoritby djupt inne bland Maramures kullar strax under Ukrainas gräns. Mitt Rumänienbloggande har spridit sig i självaste Rumänien och jag har hittats av Yvette Larsson som driver BUCHAREST LOUNGE. TRYCK HÄR
En site som visar upp Rumäniens otroliga rikedom. Vi är båda födda i kalla Norden med djupt intresse för världen. Igårkväll möttes vi för första gången och jag tror jag har hittat min skaparkollega! Vilket turbomöte! Båda brinner vi för Europa med djup kärlek för Rumänien och ivrigt kontakskapande över gränser. Mer efter hand på bloggen.

Lördagsscenens samtal

I fredags var jag ute med Jonas Cederling och pratade om livet inför en av Lördagsscenerna på lilla kulturhuset i bilen. En av mina starka och otroligt kloka vänner. Ett samtal om kroppen och evigheten, livet och verkligheten. Jonas föddes på nytt efter en svår olycka och har fått återerövra världen och sitt eget liv. Jag har sällan blivit så gripen som av Jonas berättelser. TRYCK HÄR

Måndagsbarn och musikvideo

I skogen har jag varit nästan varje dag denna veckan skapandes filmer för min digitala barnteater Måndagsbarn. Vi gjorde även en musikvideo till nya singel av stor trubadur.

Painted Poemfilm

Just klipps en Painted Poemfilm klar till en vöns visa. Painted Poemfilmer görs med iPhone i husbilen och skapas i stunden som ett gammeldags tittskåp. Jag visar den om ett slag.

Husbilsateljen

Det är spännande tider. Allt jag jobbat för länge har börjat gro. Jag hinner inte runt mellan små blomknoppar förrän nästa poppar upp.

Ting sker

Det känns roligt. Jag är så nöjd med min väg och farkost, mina satsningar och fokus. Ting sker om man sätter ena foten framför den andra och går!