PAINTED POEM TOOL DEVELOPMENT

Business, workshop och skapande

.

Som en sökoptimerad flaskpost ber jag om teknisk innovation för fysisk livemålning på scen.

ögon

iPad och iPhone är en revolution för skapande människor. Min ateljé minskade från 100 kvadrat till en platt manick i fickan. En mirakelmaskin som kan målas med, sjungas i, faktureras från och ta en lov in på fikarummet Facebook. Det var denna skapelse som gjorde det möjligt för mig att lämna mitt hus och prova lyckan som digital nomad. Mitt skapande har ofta varit knutet till verkstad och ateljé, scen eller konkreta platser. Nu kunde jag måla en vägg från fickan med en liten laserstråle stor som en ficklampa.
Eller sända bilden direkt över hela världen i stunden jag gör den. Jag behövde ingen konkret mottagare och kan samarbeta med en främling. Hela detta digitalskapandet påminner faktiskt om konkret landart. Jag kan bli en solid klippa eller bara regna bort. Men kanske ligger min bild i den stora molnvågen o gungar fram som en sökoptimerad flaskpost rakt in i uppfinnarnas verkstad till en person som hojtar att hen ska koda mig en livemålarmaskin som heter duga.

iPhone är en av världens stora underverk för den skapande människan

Malin Storyteller Logo

iPhone är en av världens stora underverk för den skapande människan. Min ateljé minskade från 100 kvm till en mineralplunta i fickan.