FÖTTERNA PASSAR KASTRULLEN

måste kanske hitta en man som passar till gitarren

Här är så litet så allt måste passa samman. Liv med handlande. Tankar med projekt och absolut fötter med kastruller.
Kanske ska jag hitta mig en man som passar till gitarren. En liten, liten som kan sitta och spela medan jag kör bland sagor och legender.

Tossorna passar kastrullerna i husbilen

kanske ställs liv på sin spets i husbilen precis som förhållanden gör i relationsskeppet

Fått superfina innetossor från lilla orten Sladus i östra Lettland av min sångguide folksångerskan Zane Smite. Nu ska inga fötter kylas under bordet. Vackra fotdon med uråldrig smart teknik som håller kroppen varm och energikostnader nere. Jag samlar inte bara på smart teknik till min husbil ur nutid. Utan även visdom sen generationer. Kvinnan på marknaden sa till Zane, att jag skulle sy läder under den tovade sulan så kommer de hålla i evighet. Jag har hängt upp dem på väggen. Flyttar runt dem i min kabyss. De är mina nya blommor.

Blommor i Lettland

en ullig gullig liten gubbe som kokar kaffe och sjunger ballader

Det är roligt att bo så här litet för allt blir viktigt. Man kan inte ha något som inte brukas. När bilen köptes skaffade jag illgröna kastruller. Det är sådant man kan få plats med i form av dekor här. Och nu kan fötterna stå bredvid!

Kanske ställs liv på sin spets i husbil precis som förhållanden gör i själva relationsskeppet. Livets relationsskepp. Man bör ju faktisk kliva ombord på varandra, med samma respekt som sjömän sin båt. Och sen ansvarigt mönstra av om relationen inte brukas så inte nån gift ligger och förfars. När man bor litet märker man sånt. Om nån tar plats som inte bryr sig. Minimalismen skärper funktionen av liv.

Men, nog skulle jag kunna hitta mig en liten man! Min bädd tål dock visserligen 230 kilo enligt manualen. Men utrymmet runt bädden är så himla smått så han får nog allt dyrka mig om det ska gå. Ganska bra selektering av partner. De dras genom nålsögat direkt. Kan han vandra? Fixar han rusningtrafik. Gnäller han över småsaker? Tål han mina brända kastruller och och sjunger en visa om kärleken när vi tappat nyckeln?

Kastruller i miniskåp

Men oavsett gröna tofflor, frejdiga friare och brända kastruller så har jag har en finfin trädgård varhelst jag landar. Det är ganska fantastiskt. En sorts vidsynt värld där allt är möjligt … Glad jag gjorde slag i saken så jag får vara med om allt detta sköna!

Jag kör mitt hem mellan sagor och legender ….

Malin Storyteller Logo

Här är så litet så allt måste passa samman. Liv med handlande. Tankar med projekt och absolut fötter med kastruller.