Flytt- Röj och mirakel

Minimalism

Behöver du hjälp att sortera och lämna iväg? 

Se filmen! Liten yta ger stor rymd – men det är inte så lätt. Det finns tusen sätt att röja och vissa knep för att orka med knoppen i behåll!


Jag har bebott många ytor, rest massor, flyttat och färdats. Jag har fått de finaste gåvor av anfäder, skapat i parti och minut samt levt ett liv som de flesta.

Att sortera ger ny mark och rymd men det är inte lätt. Inte för att sakerna kan behövas utan för att varenda pryl påminner om något vi gjort eller planerade göra. Det vi tänkte är nästan starkare än det gjorda. Man planterar djupt sina drömmar och de kan vara svårare att dra upp än det som faktiskt genomförts.

livet och minnet
KONTAKT

Offert röj och mirakel info@malinstoryteller.com

återvinning och förråd

Om man har gjort något så blir verkligheten så mycket större än föremålet och nästan inte längre viktigt har jag märkt… Tankens kraft kontra verklighetens…

Många saker behåller vi av respekt för våra anmödrar, andra av nostalgi för svunnen tid. Men våra egna liv är inte så långa så det gäller att ge den yta funktioner som vi är ämnade att utveckla oss på.

återvinning och förråd

Jag har hjälpt till att röja i stora hem. Det är min expertis och något jag erbjuder med stor kunskap om hur snurrig man blir om inga system finns för att röja.

Först kommer nödvändigheten att ge plats, därefter beslutet att det måste gå, sen gör man det. Allena eller med hjälp!

Det är svårt att få plats för sitt eget och ännu mer kämpigt för att sortera efter en kär anhörig. Dödsbo, bara ordet gör det hårt. Jag skulle vilja kalla det ”strukturera och sortera ett livsverk”.

Det är ganska skönt att göra en del själv för sig själv. Sortera sitt eget och bereda en framtid. Vare sig det är någon annan som kommer öppna hemliga askar en gång, eller du själv för att ge din egen värld plats.

Liten Yta Stor Rymd

Jag tror detta blir något jag måste börja sälja igen som en tjänst mot hösten;  Malins Röj & Mirakel. Jag gjorde det för ett decennier sen och är en fena på att antingen ge rymd i ett hus, ordning i förråden eller tömma inför flyttning.

Jag har pedagogiska system för att få flyt i en stor process där känslor är lika involverade som vånda och värde….

Hjärterum fyllt av lådor

För min del ändras mycket nu. Gränser är stängda i EU och jag kommer inte långt på mina färder. Kulturens ekonomi går på sparlåga och lågkonjunktur står att vänta. Jag  har själv enorma behov att bereda mig för att vara flyttbar och rörlig. Lite lättare och smidigare i en krängande värld….

Skulle du behöver ett coachande röjar-team så kan vi nog bokas i framtiden! Vi kommer med skruvdragare, muskler och snitsig rens-kompetens… 

Malin idag från en täppa i nordanskogen

Malin Skinnar video creator, storyteller and visual artist