Inlägg

Scen – Skapa till vägs

Inspiration, föreläsning, workshop, talare på scen bland sina målningar och filmer

Jag är en berättande och äventyrande konstnär. I över 37 år har jag rest och skapat, improviserat och agerat som kulturentreprenör. De sista sju åren med studio och ateljé ombord på en husbil. 

Malin Skinnar, performing storyteller in her mobile home

Note

Kontakt info@malinstoryteller.com

Improvisation är källan  till allt mitt skapande, även då jag berättar på scen. Senaste berättaraftonen så fick publiken provsjunga sig genom alla länder jag berättade om eftersom det alltid är sångklangen i gränsland som för mig ut i världen, upp i berg och in på bakgårdar.

Att stå på scen är att lyssnarna till reaktioner, suckar eller sökande blickar. En glänta för möten och impulser.

Jag kommer berättar om mina möten med gummor i östra Europa och om att livemåla med DJ så fingrarna skakar samt mötet med en val som smög på mig i kajaken på hans himmel.

Att skapa till vägs - bo och arbeta från en husbil

Allt sitter ihop för mig – färger, former, ljud och rörelser och min nyfikenhet är nyckeln till alla världar.

Digitala livesändningar har under  många år varit min scen och social media min shop och marknad. Men nu är det tid för  verkliga möten –  en publik med händer, andedräkter och stora öron.

Lofoten - Malin Skinnar digital nomad föreläser om att arbeta till vägs

Jag målar skriver, videoberättar och skapar kollage – sågar, snickrar, skulpterar och färdas. Jag bjuder på en berättelse som handlar om att leva som digital nomad med kontor och ateljé på fyra hjul.

Jag är även  folklivsskildrare, djupt intresserad av människor i gränstrakter och den vardagliga kulturen. Göranden som långsamt efter tid blir ett sätt att leva. Bulgarien, Rumänien, Senegal, Grönland, Baltiska staterna är mina hemvister.

Står på en äng i Estland med husbilen
Hon har kontor och atelje till vägs
Searchin for the womens blues, Cupseni, Romania

Världens minsta kulturhus - en scen och atelje

Lusten är stor igen att få berätta i fokuserade sammanhang.  – Att möta nyfikna människor och skapa magi på scener där sinnets alla intryck får plats.

Inspiration, föreläsning, workshop, talare på scen bland sina målningar och filmer

Även husbilen är min scen där jag erbjuder små exklusiva inspirationsföreläsningar med tips för minimalistisk livsstil. En timme för sex personer om att kasta loss och skifta fokus. Lite trångt, väldigt mysigt, intensivt och annorlunda. Jag kommer dit ni vill.

En timme om människans urkraft, sinne och möjligheter.

KONTAKT

info@malinstoryteller.com


malinstoryteller homepage

Note

Kontakt info@malinstoryteller.com